Online vægttabsprogram

Individuelt tilpasset til dig, med bl.a. komplet kost- og træningsplan.

Vægttabsprogrammet indeholder:

Kostplan

Komplet kostplan til vægttab, sammensat ud fra din forbrændingstype.

Træningsprogram

Komplet træningsprogram til vægttab, vælg selv om du vil træne hjemme eller i center.

Stofskiftetest

En stofskiftetest afgør hvilken forbrændingstype du er, så kostplanen kan tilpasses til dig.

Personlig support

15 minutters personlig support via telefon, Skype eller e-mail, du vælger selv.

Programmet sendes på e-mail (levering: 1-3 hverdage).

Pris: DKK 1199 inkl. moms

Du bestemmer selv

Du tilpasser selv vægttabsprogrammet efter dine behov. Vælg f.eks. hvordan og hvor du ønsker at træne, eller om du har tidligere/nuværende skader der skal tages højde for.

Er der fødevarer du ikke tåler eller ikke kan lide kan du også tilføje det. Ud fra disse og mange flere oplysninger, sammensættes vægttabsprogrammet specifikt til dig.

Er vægttabsprogrammet noget for mig?

Ønsker du at tabe dig? Vil du have mere energi? En mere effektiv forbrænding? Lettere ved at holde vægten? Mindske risikoen for livsstilssygdomme? Et mere balanceret humør? Ønsker du at sove bedre om natten?

Så er du kommet til rette sted!

Alt dette får du:

Kostplan

 • Stofskiftetest så kostplanen kan tilpasses individuelt til dig.
 • Beskrivelse af hvilke fødevarer der passer bedst til dig.
 • Beskrivelse af hvilke fødevarer du helst skal undgå i løbet af dagen.
 • Beskrivelse af hvad du skal se efter på varedeklarationen, når du handler ind.
 • 3 madopskrifter til morgen, middag og aften med mængdeangivelser i gram (ingen kalorie tælling).

Træningsprogram

 • Illustrationer (billeder) samt beskrivelse til alle træningsøvelser.
 • Video illustration til de fleste træningsøvelser.
 • Forslag til hvornår du skal træne, og hvad du skal træne.

15 minutters support

Kan foregå via e-mail, Skype eller telefon. Det er selvfølgelig frivilligt, om du vil gøre brug af det.

Desuden indeholder vægttabsprogrammet 10 gode råd til hverdagen, samt relevante spørgsmål og svar fra tidligere kunder.

Sådan gør du:

 1. Klik på knappen nedenfor
 2. Tilpas dit vægttabsprogram
 3. Betal med kort eller Mobilepay
Herefter sammensætter jeg vægttabsprogrammet til dig, ud fra dine ønsker og behov. Forvent en leveringstid på 1-3 hverdage.

Hvad siger nogle af kunderne?

"Jeg havde aldrig turde håbe på, at mit møde med Per og hans onlineprogram, ville gøre SÅ stor en forskel for min krop og mig!"

Bryan Rice

"Et kæmpe TAK fordi du har lavet sådan en nem og overskuelig plan, og tak for alle de gode råd, som fulgte med. Jeg har lært meget af det, og er blevet en hel del mere bevidst over mine kostvaner.

Jeg har fået et indblik i, hvad min kost skal bestå af, og hvilken slags motion og træning er godt for mig. Det er helt klart noget jeg vil blive ved med at følge, og jeg tør endda sige at det er blevet til en livsstil!"

Laura

"Jeg havde styr på mit kostindtag grundet min uddannelse som husholdningsøkonom, men blev overrasket over hvor nemt og ligetil dette program var"

Lisbeth N. Hansen

"Jeg henvendte mig til Per, for at prøve hans online vægttabsprogram, da jeg havde stået stille på vægten igennem længere tid, selvom jeg prøvede at tabe mig. Efter at have taget stofskiftetesten fandt jeg ud af, at jeg var balance forbrænder. Jeg kunne hurtigt se, at jeg spiste alt for få kulhydrater.

Man får sin kostplan på en pdf og Per har stillet det meget overskueligt op og det er nemt, at få ideer til, hvad man kan spise og hvordan det kan sammensættes. Der er også et link til en hjemmeside, som jeg også har brugt som inspiration. Udover kosten er der også to træningsprogrammer med og en masse gode råd til, hvordan man kan få succes med sit vægttab.

Jeg har indtil videre tabt mig 9 kg og jeg kan varmt anbefale Pers online vægttabsprogram!"

Morten

"Jeg har altid godt vidst hvad jeg bør spise og hvad jeg ikke bør spise, men alligevel så har jeg aldrig formodet og tabe mere end 3 kilo hver gang jeg har "taget mig sammen", så slankekurer har jeg faktisk givet op på.

Da jeg henvendte mig til Per var det fordi jeg manglede energi i min hverdag til og få klaret alle de opgaver man nu har med familie, børn, hjem og arbejde, og selvom jeg godt vidste det ville hjælpe hvis jeg fik styr på min kost, så er jeg så overrasket over den energi jeg har fået efter og ha fulgt Pers kostplan, jeg formår nu og få en 45 timers arbejdsuge til og hænge sammen med familiehygge, børn, rengøring, indkøb og meget mere og har samtidig tabt mig 6 kilo på 6 uger.

Så kun plusser herfra til Per og hans hjælpende hånd, det var super og kunne få hjælp til ting man ikke forstod og til motivationen."

Anne

"Jeg modtog med glæde Pers kostplan og kørte stringent efter den de første 5 uger. Og hurra hvor fantastisk....det virkede bare. Kostplanen var nem at forstå og det var let tilgængelige madvarer.

Det er lykkedes mig at tabe næsten 5 kg på 6 uger. Jeg var efter mange kure lykkelig for, at der var noget der virkede og min mave fungerer super godt.

Pers træningsprogram fungerer også rigtig godt for mig. Tusind tak!!!"

Lene Christensen

"Tak Per! Dit online program har motiveret mig til at komme i gang med at træne og spise sundt igen. Min energi er vendt tilbage og jeg føler markant mere overskud."

Vicky

"Jeg har nu fulgt onlineprogrammet i 2,5 måned, tabt mig 7 kilo og kan kun anbefalde andre at prøve det af."

Jane Svendsen

"Jeg har haft stor glæde af Per Nielsens træningsprogram, som er blevet tilpasset min vægt og dårlige startform. Der er blevet taget hensyn til min begrænsede adgang til træningsfaciliteter og jeg er positivt overrasket over hvor "lidt" der skal til for at skabe en stor forbedring. Livet er blevet meget lettere fysiskt og psykiskt - især arbejdsrelaterede stress er mindsket markant. Og indtil videre er 23,5 kg røget af."

Anna

"Jeg har fulgt Per Nielsens onlineprogram i 6 uger og har smidt 6,1 kg.
Hans program har givet mig det spark jeg manglede til at komme i gang med at spise sundere og træne mere.
Det kan varmt anbefales."

Kathrine

"Pers vægttabsprogram har været et godt et af slagsen for mig i den forstand at der lægges vægt på vægttab over tid, at mærke kroppens aktuelle behov samt ikke have fokus på konkret afmålte portionsanretninger. Jeg har med fokus på nævnte over de sidste 3 md. tabt mig henved 7 kg. Ved ganske simpelt ikke at forcere noget og dermed blive modløs ifht. Konstant at være resultatskabende ifht. mit vægttab.

Jeg vil gerne anbefale Per Nielsen.

Mvh. Nicolai Elsted"

Nicolai Elsted

Om Per Nielsen

Uddannet personlig træner og kostvejleder med speciale i vægttab.

Formand i Landsforeningen for overvægtige (Adipositas foreningen).

Vært på podcastprogrammerne FED, FIT og FAKTA & Varigt vægttab – sådan holder du det på radioplay.dk

FAQ

Hvor hurtigt får jeg programmet?
Forvent en leveringstid på 1-3 hverdage.

Hvordan bestiller man programmet?
Du klikker på "Start her" knappen, udfylder spørgeskemaet og gennemfører betalingen. Så simpelt er det.

Bliver der taget højde for skader og skavanker?
Ja, du kan indtaste om du har, eller har haft skader der skal tages højde for i træningsprogrammet.

Bliver der taget højde for, hvis der er fødevarer jeg ikke kan tåle eller ikke kan lide?
Ja, i så fald kan du skrive det i notatfeltet, når du indtaster dine øvrige oplysninger.

Hvordan betaler man for programmet?
Der kan betales med VISA Dankort, VISA, Mastercard og Mobilepay.

Er der kalorietælling med i kostplanen?
Nej, din krop vil fortælle dig når du er mæt, og ikke har brug for mere mad. Derfor lyder formlen, spis når du er sulten, og stop når du er mæt. Så enkelt er det.
Pris: DKK 1199 inkl. moms

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål til vægttabsprogrammet:

info@pernielsen.com

Værd at vide

Dette program til vægttab er til dig, som ønsker at tabe dig på en naturlig og balanceret måde. Hvis du følger programmet, vil du kunne opnå et vægttab, som gerne skulle holde på den lange bane.

Programmet sætter fokus på dig, din kost, din træning og din sundhed og er sammensat ud fra de erfaringer, jeg har gjort mig gennem årene som kostvejleder og personlig træner.

Hvad er hemmeligheden bag at kunne holde vægten på et fornuftigt niveau?

Med en korrekt sammensætning af fedt, protein, de rigtige kulhydrater, vitaminer, mineraler og fibre, vil din krop arbejde for dig og ikke imod dig. Kostplanen i dette program, øger dine chancer for at forblive sund og rask.

Dette program til vægttab, indeholder ikke kalorietælling eller mængde angivelser i gram, andet end i de medfølgende opskrifter. Dit indre system vil fortælle dig når du er mæt, og ikke har brug for mere mad. Derfor lyder formlen, spis når du er sulten, og stop når du er mæt. Så enkelt er det.

Glem industrifremstillede fødevarer og lightprodukter, da disse gør mere skade end gavn. Der findes mange årsager til hvorfor vi skal spise rigtig mad, og en af dem er, at når du undgår sukker og stivelsesholdige madvarer, stabiliseres dit blodsukker, produktionen af hormonet insulin (vores fedtlagrings hormon) falder, og dermed øges din fedtforbrænding og du bliver mere mæt.

Kickstart dit vægttab nu!

Vægttabsprogrammet indeholder alt hvad du skal bruge, for at opnå vægttab og sund livsstil.

DKK 1199 inkl. moms