Komplet vægttabsprogram, skræddersyet til dig

Du får individuel tilpasset kostplan til vægttab, træningsprogram og personlig support – det hele leveret på e-mail, lige til at gå til!
Vægttabsprogram

Kostplan- og træningsprogram tilpasses individuelt til dig

Du kan bl.a. oplyse hvor du vil træne (hjemme, fitness center eller udendørs), hvordan du vil træne, med hvilke redskaber du vil træne og om du har tidligere skader der skal tages højde for.

Er der fødevarer du ikke tåler eller ikke kan lide kan du også tilføje det. Læs mere om programmets indhold nedenfor.

Programmet sendes på e-mail (levering: 1-3 hverdage).

Pris: DKK 949,00 inkl. moms
Produktbeskrivelse

Vægttabsprogrammet indeholder følgende:

Kostplan vægttab

 • Stofskiftetest så kostplanen kan tilpasses individuelt til dig.
 • Beskrivelse af hvilke fødevarer der passer bedst til dig.
 • Beskrivelse af hvilke fødevarer du helst skal undgå i løbet af dagen.
 • Beskrivelse af hvad du skal se efter på varedeklarationen, når du handler ind.
 • 3 madopskrifter til morgen, middag og aften med mængdeangivelser i gram (ingen kalorie tælling).

Træningsprogram vægttab

 • Illustrationer (billeder) samt beskrivelse til alle træningsøvelser.
 • Video illustration til de fleste træningsøvelser.
 • Forslag til hvornår du skal træne, og hvad du skal træne.

15 minutters support

Kan foregå via e-mail, Skype eller telefon. Det er selvfølgelig frivilligt, om du vil gøre brug af det.

Desuden indeholder vægttabsprogrammet 10 gode råd til hverdagen, samt relevante spørgsmål og svar fra tidligere kunder.

Vægttabsprogrammet sendes på e-mail.

Spørgsmål og svar

Hvor hurtigt får jeg programmet?
Forvent en leveringstid på 1-3 hverdage.

Hvordan bestiller man programmet?
Du klikker på ‘Start her’ knappen, hvorefter du kommer videre til siden hvor du skal indtaste dine oplysninger og ønsker til programmet. Herefter klikker du ‘Gå til kassen’, hvor du indtaster dine kontaktoplysninger og vælger betalingsmetode.

Bliver der taget højde for skader og skavanker?
Ja, du kan indtaste om du har, eller har haft skader der skal tages højde for i træningsprogrammet.

Bliver der taget højde for, hvis der er fødevarer jeg ikke kan tåle eller ikke kan lide?
Ja, i så fald kan du skrive det i notatfeltet, når du indtaster dine øvrige oplysninger.

Hvordan betaler man for programmet?
Der kan betales med VISA Dankort, VISA, Mastercard, Mobilepay og bankoverførsel.

Er der kalorietælling med i kostplanen?
Nej, din krop vil fortælle dig når du er mæt, og ikke har brug for mere mad. Derfor lyder formlen, spis når du er sulten, og stop når du er mæt. Så enkelt er det.

Vægttab på den sunde og naturlige måde

Dette vægttabsprogram er til dig, som ønsker at tabe dig på en naturlig og balanceret måde. Hvis du følger programmet, vil du kunne opnå et vægttab, som gerne skulle holde på den lange bane.

Programmet sætter fokus på dig, din kost, din træning og din sundhed og er sammensat ud fra de erfaringer, jeg har gjort mig gennem årene som kostvejleder og personlig træner.

Hvad er hemmeligheden bag at kunne holde vægten på et fornuftigt niveau?

Med en korrekt sammensætning af fedt, protein, de rigtige kulhydrater, vitaminer, mineraler og fibre, vil din krop arbejde for dig og ikke imod dig. Kostplanen i dette program, øger dine chancer for at forblive sund og rask.

Vægttabsprogrammet indeholder ikke kalorietælling eller mængde angivelser i gram, andet end i de medfølgende opskrifter. Dit indre system vil fortælle dig når du er mæt, og ikke har brug for mere mad. Derfor lyder formlen, spis når du er sulten, og stop når du er mæt. Så enkelt er det.

Glem industrifremstillede fødevarer og lightprodukter, da disse gør mere skade end gavn. Der findes mange årsager til hvorfor vi skal spise rigtig mad, og en af dem er, at når du undgår sukker og stivelsesholdige madvarer, stabiliseres dit blodsukker, produktionen af hormonet insulin (vores fedtlagrings hormon) falder, og dermed øges din fedtforbrænding og du bliver mere mæt.

Ønsker du at tabe dig, så er dette vægttabsprogram et rigtig godt sted at starte.

Sådan kommer du i gang med vægttabsprogrammet:

 1. Klik på knappen ”Start her” nedenfor.
 2. Tilpas programmet ved at svare på spørgsmålene og stofskiftetesten (så kostplanen kan tilpasses til dig).
 3. Betaling.

Programmet leveres på e-mail i løbet af 1-3 hverdage.

Få hjælp til vægttab nu og opnå en sund livsstil med øget velvære.

Kostplan vægttab

SuperfoodDet kan være en stor udfordring at gennemføre store ændringer i den daglige kostsammensætning, som gerne skulle føre til vægttab og nye vaner på sigt. Mange oplever frustration, når planen ikke overholdes og de gamle vaner genoptages. Derfor har kostplan vægttab i dette program, fokus på netop vaneændringer. Kostplanen er overskuelig opsat, så du præcis kan se hvilke fødevarer du må spise.

Mange af de personer jeg vejleder, og som ønsker at ændre livsstil og kostvaner, er ofte skeptiske ift. om de nu kan undvære de usunde fødevarer, de er vant til at spise. Hvorfor har så mange mennesker så svært ved at komme væk fra de usunde kostvaner, selv om de brændende ønsker det?

Mange mennesker er forvirrede, med hensyn til hvad der er sundt, og de har svært ved at forstå de forskellige udmeldinger, der kommer fra mange forskellige eksperter, myndigheder m.m.

Vi er efterhånden blevet så afhængige af usunde fødevarer, hvor sukker, salt og fedt er hovedingrediensen, at det kan virke uoverskueligt at ændre sine spisevaner til det bedre.

Hvordan finder vi den vej, vi skal vælge, hvor sundhed, kostplan vægttab bliver en mere naturlig del af hverdagen, i stedet for en daglig kamp, man ikke tror på.

Gennem de sidste 25 år er den gennemsnitlige vægtkurve gået opad, og mange forskellige kure er blevet afprøvet. Vi har talt kalorier og vejet vores mad, men vores kilo fortsætter med at øges, samtidig med at vores livvidde bliver større.

Hvad kan og skal vi gøre? Findes der en kostplan til vægttab? Ja, spis rigtig mad! Der findes desværre ingen mirakelkure ej heller skjulte hemmeligheder, som får os til at tabe overflødige kilo og holde vægten.

Det jeg går op i er, at den sunde kostplan til vægttab på sigt, skal give dig en sund krop og et vægttab der holder over tid. Spis rigtig mad, hvor sammensætningen af det gode fedt, fiberrige kulhydrater og noget kvalitets protein, er en vigtig del af kostplanen.

Maden skal være så naturlig som mulig, så din krop får den rigtige benzin at køre på gennem alle dagens måltider. Når vi vælger mad, som kroppen kender, vil kroppen også begynde at arbejde for dig, i stedet for imod dig. Og spiser vi efter disse principper, behøver ingen tælle kalorier eller veje maden, for din krop vil automatisk fortælle dig, når du ikke skal have mere mad. Derfor er Kostplan til Vægttab i dette program, udviklet så den kan hjælpe dig hele vejen frem mod dit mål.

Træningsprogram vægttab

loebNår vi taber os, er det ikke kun vores fedt, der bliver mindre af, også vores muskler kan svinde ind. Dette kan styrketræning forhindre, så det ikke sker så hurtigt, og for nogen personer kan det faktisk lade sig gøre at øge sin muskelmasse.

Når beslutningen om vægttab er taget, gælder det om, at kroppen skal i energiunderskud. Det kan gøres på to måder, enten ved at indtage færre kalorier, end man forbruger, eller ved at bruge flere, end man indtager.

Når kroppen kommer i energiunderskud, bliver der tæret på fedtdepoterne, men desværre går det også udover vores muskelmasse, der er kroppens næstestørste energidepot. Hvis du udelukkende vil tabe dig gennem kostomlægninger og spise mindre mængder, uden nogen form for motion, vil det betyde, at du vil miste muskelmasse, hvilket vil være rigtig ærgerligt. Her kan styrketræning i mange tilfælde stoppe et tab af muskelmassen. Faktisk kan overvægtige, der ikke har været fysisk aktive før, øge deres muskelmasse mens de taber fedt. Lyder godt, ikke!

Konditionstræning er også et vigtigt parameter i henhold til vægttab. Effekten er særligt god i forhold til, at vores hjerte bliver stærkere og bedre til at tranportere blod og ilt rundt i kroppen. Vores muskler bliver bedre til at optage og omsætte den energi, i form af nærringsstoffer, som tranporteres med blodet. Din kondition bliver bedre, og du vil kunne yde mere over tid.

Så vi skal gøre alt, hvad vi kan for ikke at miste vores muskelmasse. Ved tab af muskelmasse bliver vi ikke alene slappere, vi får også mindre energi, og vores hvileforbrænding går nedad. Derfor er et sammensat træningsprogram bestående af styrketræning og kredsløbstræning en væsentlig ting i forhold til træning mod et vægttab.

Ved hjælp af mit sammensatte træningsprogram som vil være en blanding af styrke og kredsløbstræning, vil du være et skridt i den rigtige retning mod dit ønske om et vægttab og en stærkere og sundere krop. Programmet bliver lavet udefra dine indtastede oplysninger, og sammensat så det passer dit niveau og behov.

Vægttab succéshistorier

Kickstart dit vægttab nu!

Udfyld dine oplysninger og ønsker, så laver jeg et skræddersyet vægttabsprogram til dig.
Pris kun 949,-