Vægttabsprogram

Vægttabsprogram

Programmet tilpasses til dig personligt, og indeholder blandt andet:
 • Måltidsplan + fokusområder du skal følge

  Måltidsplanen og fokuspunkter til vægttab er med lækre opskrifter og gode råd sammensat ud fra dine indtastninger.

 • Skræddersyet træningsprogram

  Let og overskueligt træningsprogram målrettet vægttab. Vælg bl.a. selv om du vil træne hjemme, i center eller i naturen.

 • Personlig support

  15 minutters personlig support via telefon, Skype eller e-mail, du vælger selv.

Gør som mere end 1000 andre - det virker!

“Jeg havde aldrig turde håbe på, at mit møde med Per og hans vægttabsprogram, ville gøre SÅ stor en forskel for min krop og mig!”

Bryan Rice

“Et kæmpe TAK fordi du har lavet sådan en nem og overskuelig plan, og tak for alle de gode råd, som fulgte med. Jeg har lært meget af det, og er blevet en hel del mere bevidst over mine kostvaner.”

Laura

“Jeg har nu fulgt online programmet i 2,5 måned, tabt mig 7 kilo og kan kun anbefalde andre at prøve det af.”

Jane

“Programmet er meget overskueligt stillet op og det indeholder ret lækre opskrifter. Jeg har indtil videre tabt mig 9 kg og jeg kan varmt anbefale Pers online vægttabsprogram!”

Michelle

Er programmet noget for mig?

Ønsker du at tabe dig? Vil du have mere energi? En mere effektiv forbrænding? Lettere ved at holde vægten? Mindske risikoen for livsstilssygdomme? Et mere balanceret humør? Ønsker du at sove bedre om natten?

Så er programmet lige præcis noget for dig!

Programmet sendes på e-mail (levering: 1-3 hverdage).

Pris: DKK 1199 inkl. moms

Per Nielsen

Om Per

Uddannet personlig træner og kostvejleder med speciale i vægttab, og formand i Landsforeningen for overvægtige (Adipositas foreningen).

Per brænder for vægttab, og har gennem mere end 10 år hjulpet 1000-vis af danskere med at opnå deres mål om en sundere livsstil.

Per har medvirket i diverse podcasts, og tv udsendelser om vægttab og sundhed.

Du bestemmer selv

Du tilpasser selv vægttabsprogrammet efter dine behov. Vælg f.eks. hvordan og hvor du ønsker at træne, eller om du har tidligere/nuværende skader der skal tages højde for.

Er der fødevarer du ikke tåler eller ikke kan lide kan du også tilføje det. Ud fra disse og mange flere oplysninger, sammensættes vægttabsprogrammet specifikt til dig.

Sådan gør du:

 1. Klik på knappen nedenfor
 2. Tilpas dit vægttabsprogram
 3. Betal med kort eller Mobilepay
Herefter sammensætter jeg vægttabsprogrammet til dig, ud fra dine ønsker og behov. Forvent en leveringstid på 1-3 hverdage.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt får jeg programmet?
Forvent en leveringstid på 1-3 hverdage.

Hvordan bestiller man programmet?
Du klikker på “Start her” knappen, udfylder spørgeskemaet og gennemfører betalingen. Så simpelt er det.

Bliver der taget højde for skader og skavanker?
Ja, du kan indtaste om du har, eller har haft skader der skal tages højde for i træningsprogrammet.

Bliver der taget højde for, hvis der er fødevarer jeg ikke kan tåle eller ikke kan lide?
Ja, i så fald kan du skrive det i notatfeltet, når du indtaster dine øvrige oplysninger.

Hvordan betaler man for programmet?
Der kan betales med VISA Dankort, VISA, Mastercard og Mobilepay.

Er der kalorietælling med i kostplanen?
Nej, din krop vil fortælle dig når du er mæt, og ikke har brug for mere mad. Derfor lyder formlen, spis når du er sulten, og stop når du er mæt. Så enkelt er det.

Vægttabsprogram

Kickstart dit vægttab!

Vægttabsprogrammet indeholder alt hvad du skal bruge, for at opnå vægttab og sund livsstil.

DKK 1199 inkl. moms

Værd at vide

Dette vægttabsprogram er til dig, som ønsker at tabe dig på en naturlig og balanceret måde. Hvis du følger programmet, vil du kunne opnå et vægttab, som gerne skulle holde på den lange bane.

Programmet sætter fokus på dig, din kost, din træning og din sundhed og er sammensat ud fra de erfaringer, jeg har gjort mig gennem årene som kostvejleder og personlig træner.

Hvad er hemmeligheden bag at kunne holde vægten på et fornuftigt niveau?

Med en korrekt sammensætning af fedt, protein, de rigtige kulhydrater, vitaminer, mineraler og fibre, vil din krop arbejde for dig og ikke imod dig. Kostplanen i dette program, øger dine chancer for at forblive sund og rask.

Vægttabsprogrammet indeholder ikke kalorietælling eller mængde angivelser i gram, andet end i de medfølgende opskrifter. Dit indre system vil fortælle dig når du er mæt, og ikke har brug for mere mad. Derfor lyder formlen, spis når du er sulten, og stop når du er mæt. Så enkelt er det.

Glem industrifremstillede fødevarer og lightprodukter, da disse gør mere skade end gavn. Der findes mange årsager til hvorfor vi skal spise rigtig mad, og en af dem er, at når du undgår sukker og stivelsesholdige madvarer, stabiliseres dit blodsukker, produktionen af hormonet insulin (vores fedtlagrings hormon) falder, og dermed øges din fedtforbrænding og du bliver mere mæt.

“Kun plusser herfra til Per og hans hjælpende hånd, det var super og kunne få hjælp til ting man ikke forstod og til motivationen.”

Anne

“Jeg modtog med glæde Pers kostplan og kørte stringent efter den de første 5 uger. Og hurra hvor fantastisk….det virkede bare. Kostplanen var nem at forstå og det var let tilgængelige madvarer.”

Lene

“Tak Per! Dit program har motiveret mig til at komme i gang med at træne og spise sundt igen. Min energi er vendt tilbage og jeg føler markant mere overskud.”

Vicky

“Jeg har haft stor glæde af Per Nielsens træningsprogram, som er blevet tilpasset min vægt og dårlige startform. Der er blevet taget hensyn til min begrænsede adgang til træningsfaciliteter og jeg er positivt overrasket over hvor “lidt” der skal til for at skabe en stor forbedring. Livet er blevet meget lettere fysiskt og psykiskt – især arbejdsrelaterede stress er mindsket markant. Og indtil videre er 23,5 kg røget af.”

Anna

“Jeg har fulgt Per Nielsens onlineprogram i 6 uger og har smidt 6,1 kg. Hans program har givet mig det spark jeg manglede til at komme i gang med at spise sundere og træne mere. Det kan varmt anbefales.”

Kathrine

“Pers vægttabsprogram har været et godt et af slagsen for mig i den forstand at der lægges vægt på vægttab over tid, at mærke kroppens aktuelle behov samt ikke have fokus på konkret afmålte portionsanretninger. Jeg har med fokus på nævnte over de sidste 3 md. tabt mig henved 7 kg. Ved ganske simpelt ikke at forcere noget og dermed blive modløs ifht. Konstant at være resultatskabende ifht. mit vægttab.”

Nicolai