Samarbejdspartnere


Jesper Jespersen

Samarbejdspartner Jesper JespersenJesper er tilknyttet pernielsen.com som vejleder på 6 og 12 måneders forløbene.

Jesper har arbejdet, både på fuld- og deltid, med træning, kost og livsstilsændringer siden han færdiggjorde sin Bachelor uddannelse i Ernæring og Sundhed i 2011. Træning og møder med Jesper foregår som udgangspunkt i Farum, men da Jesper bor i Birkerød, kan i også mødes/træne i Espergærde lejlighedsvis.

Udover en stor interesse for træning og bevægelse, går Jesper meget op i, hvad en sund livsstil er, og hvad man kan gøre for at optimere sin hverdag og de valg man tager i løbet af dagen. Jesper brænder for, at alle skal kunne leve deres liv med så lidt sygdom og så få restriktioner som muligt. Derfor mener Jesper, at det er vigtigt, at vi passer på vores krop dagligt og behandle den godt, så vi kan forblive glade, sunde og bevægelige resten af vores liv.

Forløbet med Jesper tager udgangspunkt i dig og dine behov – I arbejder sammen om at tilpasse træning, kost og din dagligdag, så du kan opnå dit mål!

I forløbet med Jesper er du i sikre hænder.


Christina Lorenzen

ChristinaChristina er tilknyttet pernielsen.com som vejleder på 6 og 12 måneders forløbene.

Hun har altid vidst at hendes beskæftigelse skulle være at arbejde med og/at hjælpe andre mennesker. Hun har altid har fundet kroppens anatomi/fysiologi meget interessant, derfor var behandler og instruktørvejen et oplagt valg.

Christina er uddannet idrætsskadeterapeut, massør og fitnessinstruktør. Derudover er der løbende blevet taget kurser i sportsernæring, TRX-træning og Pilates.
I februar 2019 bliver overlæge Jens Christian Holms behandlerkursus 1 også skrevet på CV’ et.

Træning og møder med Christina foregår i enten Foreverfit i Helsingør, Forever Healthy Fitness i Ålsgårde eller i Helsingør svømmehal.


Amanda Bøge Bohn

Amanda Bøge BohnAmanda er tilknyttet pernielsen.com som vejleder på 6 og 12 måneders forløbene.

Amanda har en dybdegående viden om både træning, kost og motivation.

Med Amanda ved din side er du sikker på at få høj faglig viden serveret på en inspirerende måde, så du er sikret at komme godt i mål med din livsstilsændring.

Amanda blev i 2016 kandidat i sundhedsfremme og sundhedsstrategier fra Roskilde Universitet, hun er derudover bachelor i idræt og sundhedsvidenskab, uddannet personlig træner, kostvejleder, coach med speciale i overvægt og sundhedsambassadør fra Rigshospitalet.

Amanda er vild med udendørs motion såsom løb og skovfitness, men er også til crossfit!

Træning og møder med Amanda foregår i Helsingør og gerne i naturen.


Formel 76

Jeg samarbejder med firmaet Formel 76 om konceptet spis, træn og vind

Formel76 Består af Francois Kofoed og Janne Sørensen. Med vores forskellige baggrunde dækker vi et bredt træningsbehov.

Janne er autoriseret fysioterapeut og har 24 års erfaring inden for rehabilitering.

Janne har via sit job på Center for Hjerneskade forsket i intensiv fysisk træning og desuden 16 års erfaring som fitness instruktør. Har du en skade, har du været syg eller er du utryg ved at begynde at træne, kan Janne hjælpe dig i gang.

François er uddannet personlig træner, løbecoach og mental træner med speciale i core (mave, ryg, balance og stabilitet), funktionalitet og præstationsfremmende træning inden for sport og almindelig motion. Motivation og glæde, kombineret med seriøsitet og målrettethed, er nøgleord i den individuelt tilrettelagte træning, François kan tilbyde dig, så du opnår dit personlige mål effektivt og sikkert.

Du kan læse mere om os på www.formel76.dk


Sport Direct

Jeg samarbejder med Sport Direct – Helsingør om sundhedsløsninger inden for træning, kost og sund livstil til virksomheder.

Sport Direct – Helsingør er din partner, når Du skal bruge profilbeklædning, sportstøj til medarbejderne, personale-, receptions- og lejlighedsgaver eller alt i reklameartikler.

Kontakt mig eller ret henvendelse til Sport Direct – Helsingør for nærmere information.


Medier

Skriver og blogger om træning, kost og vægttab i følgende medier.

Sjællandske medier www.sn.dk

Helsingør Dagblad www.helsingordagblad.dk

Fitnews – site om træning og sundhed www.fitnews.dk

Radioindslag om træning og sundhed Radio Nova FM