Louises vægttabsforløb

På 7 måneder tabte Louise 23 kilo, her fortæller hun med egne ord om forløbet.

Mit navn er Louise, jeg er 28 år og arbejder som revisor i Helsingør. Jeg har været overvægtig hele mit liv, men i 2010 besluttede jeg at 2011 skulle være året hvor mit BMI kom under 30, og jeg skulle ha en sundere livsstil.

Derfor startede jeg hos Per i håb om at han kunne hjælpe mig med at nå mine mål. Mange vil måske være bange eller generte over at skulle fortælle en fremmed om sin vægt, men Per var virkelig professionel, men samtidig fik han mig til at føle at jeg og mit vægttab var ligeså vigtigt for ham som det var for mig.

Per gjorde det klart for starten at for at vægttabet skulle lykkedes var det vigtigt at jeg ville det 100 %, og at det var mig selv der skulle gøre det, han kunne ikke gøre det for mig. Efter at have talt med Per om mine mål og hvordan vi skulle nå dem, var jeg overbevist om at det nok skulle lykkedes, jeg tænkte at hvis Per troede på mig, så måtte jeg jo bevise at jeg kunne gøre det.

Ønsker du at tabe dig?

Vægttabsprogram

Udformes personligt til dig, ud fra dine indtastede ønsker og behov. Programmet indeholder bl.a. individuelt tilpasset kostplan- og træningsprogram.

Jeg havde prøvet at tabe mig før, men jeg kunne aldrig holde det, men denne gang var forskellen Per, bare det at jeg havde en jeg skulle stå til ansvar over for var en kæmpe motivation. Han var med til at motivere mig i de dårlige perioder hvor vægten stod stille, jeg havde det med at fokusere på det negative, men Per fokuserede hele tiden på det positive og det var virkelig med til at motivere mig til at fortsætte.

Med Pers hjælp og vejledning tabte jeg 23 kilo på 7 måneder.

Det er nok et chok for de fleste når man pludselig skriver alt ned hvad man spiser bare i løbet af en dag, men på den måde finder man meget hurtigt ud af hvor synderne ligger en af de vigtigste ting for mig var at jeg stort set selv kunne sammensætte min mad, bare jeg holdte mig inde for de kalorier som Per og jeg havde aftalt.

Der var ingen kostplan der sagde at jeg SKULLE spise det og det, men jeg fik nogle gode opskrifter og råd til hvad der var godt og hvad jeg skulle holde mig fra. Jeg fik et helt nyt syn på mad, hvilken betydning kulhydrater, fedt og proteiner har på kroppen og vægten, og jeg ved i dag hvor de store syndere er, og hvor jeg kan skifte ud. Det vigtigste for mig var jeg kunne spise sundt og tabe mig uden at føle sult.

Med hensyn til træning var jeg ikke helt ny, jeg havde trænet selv i flere år, men Per fik hurtigt vist mig hvordan jeg kunne varierer min træning, så den blev mere effektiv. Jeg lærte hvordan jeg udfordrede min krop, og Per fik også udfordret min udholdenhed, på en måde så jeg også lærte min krop og min egen styrke at kende.

Min første og største gevinst var den nyfundne energi i hverdagen, man kunne pludselig mærke hvordan trapperne blev meget lettere og overskuddet til arbejde og træning blev større. Hele hverdagen er blevet lettere også hjælper det jo også på selvtilliden at man pludselig er blevet mindre end før.

Med Pers hjælp og vejledning tabte jeg 23 kilo på 7 måneder, i dag har jeg fået Pers gode råd ind i hverdagen og jeg kæmper for at holde vægten nede, Per er stadig opmærksom på mig, og holder mig til ilden, og jeg ved jeg altid kan komme til ham, hvis jeg skulle støde ind i forhindringer. Derudover har det givet mig blod på tanden til at skulle tabe flere kilo og målet om at nå ideal vægten er nu inden for rækkevidde.

Uddannet personlig træner og ernæringsvejleder med speciale i vægttab. Formand i Adipositasforeningen og indehaver af Pernielsen.com. Læs mere om Per her