Natasas vægttab

Natasas vægttabsforløb

At tabe sig er et stort ønske for rigtig mange mennesker. Mange som læser denne lille historie, har måske netop dette ønske om et muligt vægttab. For et år siden, var jeg selv en af dem, der af hele mit hjerte ønskede at tabe mig og ændre min livsstil.

Jeg havde i en længere periode kigget efter professionel hjælp til mit ønske om vægttab og til at sparke en ny og sundere livsstil i gang. Jeg følte, jeg havde brug for en person, der kunne holde mig i snor, lave en overskuelig plan, hjælpe mig med at ændre mine spisevaner og at komme i bedre fysisk form.

Jeg kom i kontakt med Per, altid med et stort smil, positiv, top professionel og med stor erfaring inden for kost, træning og særligt vægttabsproblematikker. Ved første møde med Per, fortalte han mig om forløbet “Et år med Per”, og jeg tænkte med det samme, at det var lige DET, jeg søgte efter.

Natasa før og efter

Allerførste gang vi startede, skulle vi snakke om kost, nye spisevaner, træning og vægttab. Jeg var meget spændt på at høre om det, og da jeg selv har en baggrund som sygeplejerske, er min viden om vægttab også ganske god. Blev dog noget overrasket, da Per præsenterede min nye kostplan, ingen kalorietælling eller vejning af mad. Kostplanen var lavet så nemt og lige efter mine behov.

Pers viden om vægttab og de processor der foregår i kroppen er stor, og meget mere end blot de sædvandlige råd om at spise mindre og bevæge sig mere. Jeg var så top motiveret til at starte, alt var bare så enkelt og nemt og meget overskueligt. Og det er det stadigvæk.

Mentalt var jeg forberedt på, at det skulle blive rigtig hårdt. Min fysiske form var ikke særlig god, jeg har aldrig været god til at træne, kendte ikke hvordan vægte, maskiner eller min egen kropsvægt skulle benyttes i træningscenteret. Derudover har jeg heller aldrig været særlig god til at komme ud af min comfort zone.

Forløbet

Forløbet med Per var hårdt i starten. I begyndelsen af forløbet sås vi tit, trænede og talte meget sammen. Efterhånden som tiden gik, skulle jeg stå mere og mere på egne ben. Der gik ikke en eneste dag, hvor jeg ikke havde ømme muskler. Men jeg sagde til mig selv, at der kun er én vej, den vej jeg selv har valgt, og det er at kigge frem af og tage en dag ad gangen. Og det var det, jeg gjorde.

Gang på gang har Per overbevist mig om, at jeg kan meget mere, end jeg tror.

Per er en hård træner, god til at kende dine grænser, presser dig til mere end du selv tror du kan, og jeg må indrømme, at der var flere gange, hvor Per viste mig en øvelse, hvor jeg tænkte, – det kan jeg sikkert ikke, men jeg gør det. Gang på gang har Per overbevist mig om, at jeg kan meget mere, end jeg tror.

I forløbet med Per har jeg ikke kun lært at spise og at træne rigtigt, jeg har samtidigt lært rigtig meget om mig selv. Jeg er blevet meget bedre til at presse mig selv til det yderste, jeg har flere gange gjort ting, som jeg tidligere kun kunne drømme om at gøre, og hele familiens livsstil er blevet ændret med bedre og sundere madvaner.

Ønsker du at tabe dig?

Vægttabsprogram

Udformes personligt til dig, ud fra dine indtastede ønsker og behov. Programmet indeholder bl.a. individuelt tilpasset kostplan- og træningsprogram.

Folk som kender mig har set en stort forandring i mig, ikke kun fysisk, de siger at man kan se det i mine øjne, hvor glad et menneske jeg er blevet, altid med smil, positiv, fuld af energi og masser af overskud. Jeg havde slet ikke forventet, at det ville gå så stærkt med mit vægttab.

Et år, er der mange som måske tænker, er lang tid. At ændre sin livsstil kan man ikke gøre på en måned eller to. Man skal gøre det over en længere periode. Hvis i spørger mig nu, synes jeg at et år er for lidt. Hvis jeg kunne, ville jeg gøre det en gang til. Fordi det har været et fantastisk år!

Mit forløb med Per er ved at være slut. Det gør mig lidt trist, men samtidig ved jeg, at der er flere derude, som har brug for Per’s hjælp. Jeg har nu fået styr på min livsstil og har aldrig været i bedre fysisk form. Takket være Per.

“Et år med Per” har været noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv og helt klart mit livs bedste rejse, som jeg aldrig kommer til at glemme. Kan varmt anbefales!

Uddannet personlig træner og ernæringsvejleder med speciale i vægttab. Formand i Adipositasforeningen og indehaver af Pernielsen.com. Læs mere om Per her