Reginas vægttabsforløb

For tre måneder siden tog jeg beslutningen, at det på tide at gøre noget ved min vægt. Den var nået op på et niveau, hvor jeg ikke længere synes om den og synet i spejlet var heller ikke noget jeg var stolt af.

Jeg begyndte at være meget opmærksom på hvad jeg tog på min tallerken og droppede alle søde sager. Derudover begyndte jeg at løbe lidt, motion var heller ikke noget jeg havde brugt meget tid på før. Vægten begyndte at falde lidt, men jeg havde brug for mere konkret vejledning. Jeg havde brug for nogle værktøjer så jeg kunne nå mit mål.

Jeg havde hørt om Per fra en bekendt og bestilte en kost- og træningsplan online på hans hjemmeside. Kostplanen jeg skulle følge var på 28 dage. For hver dag var der en udførlig beskrivelse af hvad og hvor meget jeg skulle spise. Morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. Til aftensmaden fulgte endda en opskrift med.

Ønsker du at tabe dig?

Vægttabsprogram

Udformes personligt til dig, ud fra dine indtastede ønsker og behov. Programmet indeholder bl.a. individuelt tilpasset kostplan- og træningsprogram.

Jeg skulle lige vende mig til at veje min mad, men det blev hurtig en vane. Ligeledes kræver det også planlægning, men også det bliver en naturlig del af hverdagen. Kostplanen er fuld af lækre måltider. Der er ingen der skal sige, at det er kedeligt at skulle tabe sig og jeg var på intet tidspunkt sulten.

Kostplanen i kombination med træningsplanen gjorde en stor forskel, der begyndte for alvor at ske noget – både hvad vægten og træningen angår.  Fra at famle lidt i blinde blev tingene sat i system. Træningsplanen hjalp til en mere varieret træning, hvor alle mine muskler blev brugt. Ud over at få mere styrke, blev der også strammet op.

Der er gået tre måneder og jeg har tabt mig 13 kg.

Jeg tabte ca. seks kilo ved hjælp af kost- og træningsplanen, blev inspireret til en masse lækre retter og havde det i det hele taget godt med at ændre min kost. Jeg var og er stadig meget begejstret for kostplanen. Trænings-vejledningen er detaljeret, overskuelig at gå til og ikke mindst rigtig effektiv.

Jeg sluttede forløbet af med at træne med Per 1 gang om ugen de næste 6 uger, for at komme det sidste stykke mod mit mål. Der var ingen tvivl, Pers professionalisme og vejledning gjorde det sidste. Udover at Per fik mig til at definere mit mål, fik jeg den hjælp jeg havde brug for at nå mit mål.

Bl.a. viste han mig en måde at træne på, der er sjovere og anderledes end jeg havde prøvet. Jeg brugte min egen krop til forskellige øvelser. Det var udfordrende og effektiv, men jeg havde ikke troet det ville være så hårdt.

Det var kombinationen af Pers kost- og træningsvejledning og hans fantastiske evne til at motivere og lige presse mig lidt mere, der gjorde at jeg opnåede mit mål.

Der er gået tre måneder og jeg har tabt mig 13 kg. Tre kilo mere end mit oprindelig mål. Jeg havde slet ikke turde tro på, at det ville kunne lade sig gøre så hurtigt og så effektivt – og så samtidig være lidt sjovt.

Jeg er utrolig glad for resultatet, det har indimellem været hårdt, men med de resultater, har det været det hele værd. Men jeg kan også takke Per for at have givet mig de værktøjer der skulle til for at opnå mit mål. Uden hans kost- og træningsvejledning, er jeg ikke sikker på det havde været så effektivt.

Men det slutter ikke her, for nu er mit mål, at jeg skal holde vægten. Jeg tror på at det kan lade sig gøre, for de værktøjer jeg har fået af Per vil jeg også fremover kunne bruge.

For mig har det ikke været en slankekur, det har været en omlægning af min livsstil. Nu er jeg blevet lidt afhængig af træningen, men også af den ændrede kost.

Uddannet personlig træner og ernæringsvejleder med speciale i vægttab. Formand i Adipositasforeningen og indehaver af Pernielsen.com. Læs mere om Per her