Sådan kommer du godt igang igen efter sommerferien

Så er sommeren så småt ved at gå på hæld, jeg håber at i alle har fået slappet af og ladet batterierne godt op, nu hvor strandstolen er sat væk og byttet ud med kontorstolen.

På mange måder minder august måned lidt om januar, bortset fra temperaturen. Du kommer tilbage fra ferie, og har måske sat dig nogle nye mål i forhold til din træning, kost og sundhed.

Træningen skal ind i faste rammer igen, maden vi spiser, skal være både sund og nærende og med ny inspiration.

Du har måske holdt to ugers ferie (eller mere) fra din træning, og ”ja” din præstationsevne er faldet. Men fortvivl ikke, det vil ikke tage mange uger, før du føler, du er ved at være tilbage på dit gamle niveau, og derpå kan du så bygge videre på formen.

En af klassikerne er, at vi starter alt for hårdt op i stedet for at vende kroppen til at komme i gang igen. Chancen for skader, eller for at du løber sur i træningen, er tilstede, så lyt til din krop.

Kom godt i gang med din træning

  • Start op med lidt lettere belastning i din vægttræning eller løbetræning – ca. 1/3 af hvad du var på i niveau før ferien
  • Giv dig tid til at komme i gang igen
  • Brug naturen
  • Prøv evt. nye træningsformer som fx. Yoga
  • Husk 2 minutters motion er bedre end 0 minutter
  • Kom tilbage til dine sunde madvaner

Vi er i Danmark rigtig glade for at grille. Det er et hyggeelement, som vi elsker og nyder. En god grill aften indbefatter for rigtig mange en god bøf med tilbehør. Inden vi sætter grillen helt væk, er her opskriften på 3 sommersalater, som jeg synes du skal prøve.

Uddannet personlig træner og ernæringsvejleder med speciale i vægttab. Formand i Adipositasforeningen og indehaver af Pernielsen.com. Læs mere om Per her

0 Kommentar(er)

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *